Digital Identity Solutions Europe Oy

C-421

Sinebrychoffinkatu 11, 00120 HELSINKI

puh. 040 139 5500

info@digital-identity.com

http://www.digital-identity.com

DISE perustettiin Suomessa vuonna 2005 toteuttamaan haastavia identiteetinhallinnan projekteja. Kymmenessä vuodessa identiteetinhallinta on laajentunut sisäisestä tietoturvasta liiketoiminnan johtamiseen. Asiakkaamme ovat julkisia ja yksityisiä, terveydenhuollon, hallinnon ja teollisuuden organisaatioita. DISE:n Suomen toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

DISE Screen

Organisaation tärkein tietopääoma ovat digitaaliset identiteetit ja erityisesti niihin liittyvä data. Digitaalisia identiteettejä on niin loogisissa kuin fyysisissä järjestelmissä ja niiden hallinta ja valvonta on organisaation tietoturvan kannalta keskeinen prosessi.

DISE Screen yhdistää olemassa olevan tieto- ja pääsynhallinnan järjestelmien hallinnan yhteen keskitettyyn hallintapaneeliin. DISE Screen koostuu

  • identiteettitiedon (IDM)
  • identiteettien pääsynhallinnan (Access)
  • identiteettien valvonnan (Log)
  • identiteettien paikannuksen (Tracking) ja
  • interaktiivisen identiteettikommunikaation (Mobile)

moduuleista, mikä mahdollistaa käytön organisaation koon ja käyttötarpeen mukaisesti.

DISE on tavattavissa Kyberturvallisuus & ICT 2015-messuilla osastolla C-421. Tervetuloa seuraamaan tietoiskua “Kyberturvallisuuden kokonaiskuva” pe 25.9. klo 11.00  tietoiskutilassa 4.

Seuraa twiittejämme messuilla: https://twitter.com/DISEglobal

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia FinnGraf-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.