ACG Nyström Oy

B-447

Veneentekijäntie 12, 00210 HELSINKI
Yhteyshenkilö: Veli Matti Suhonen
puh 0400 452 266
vm.suhonen@acgnystrom.fi
www.acgnystrom.fi

 

ACG Nyström Oy on Skandinavian, Baltian ja Itä- Euroopan maissa toimivan ACG Nyström Groupin Suomessa sijaitseva tytäryhtiö. Edustamme eri teollisuuden aloilla käytettäviä suunnittelutyöasemia, vesi-  ja laserleikkureita, laser- ja pistemerkkauslaitteita, laser projektoreita 2D ja 3D,  tulostimia, piirtureita ja materiaaleja. Lisäksi edustamme tekstiiliteollisuuden koneita ja laitteita.

Tarjoamme yrityksille kokonaisratkaisuja sisältäen suunnittelun, laite- ja ohjelmatoimituksen, asennuksen, koulutuksen ja teknisen huollon. Tarjoamme myös täydellisen materiaali- ja varaosapalvelun.

Päämiehet: Omax vesileikkurit, metallin, lasin, kiven, muovien, komposiitin jne. leikkaamiseen. Saatavilla sekä 3D että kompensoiva leikkuupää. www.Omax.com

GCC:n lasermerkkaus laitteet metallin ja muovituotteiden merkkaamiseen ja leikkaamiseen. www. gccworld.com

CCT / UK  Co2 laserleikkurit.
www.cct-uk.com

Richterin pistemerkkauslaitteet www.jrrichter.biz/en/.

Gerberin lämpösiirto tulostimet  ja tarraleikkurit
www.gspinc.com/

Virtekin laser projektorit 2D ja 3D sovelluksiin.
www.virtek.ca

Gerber Technology, vaatetus ja huonekaluteollisuuden Cad ja Cam laitteet.
www.gerbertechnology.com/
Tekstiiliteollisuuden laitteita ja tarvikkeita, Pfaff, Vetronit, Tajima ja Jentschmann Ultraäänihitsaus- ja leikkauslaitteet.

 

 

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia FinnGraf-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.