Contrasec Oy

C-100

PL 551, 33101 TAMPERE
puh 03 3123 7111
myynti@contrasec.fi
www.contrasec.fi

Ydinosaamistamme on tietoturva-alan koulutus ja konsultointi. Lisäksi tarjoamme PK-yrityksille kattavasti ICT-ympäristön palveluita.

Yli 10 vuoden kokemuksella vastaamme joustavasti erilaisiin ajankohtaisiin tietoturvallisuuden ja tietoliikenteen koulutustarpeisiin, aina peruskäyttäjistä kyberosaajiin. Peruskäyttäjien tietoturva-osaaminen päivitetään tehokkaasti Tietoturvaisku 2014- kurssillamme havainnollistavien esimerkkien avulla. Tilannekuvan hallintaa ja poikkeustilanneosaamista painottavalla tietoverkkosodankäynnin kurssilla organisaation verkoista ja tietojärjestelmistä vastaavat henkilöt pääsevät harjoittelemaan käytännössä haittaohjelmien aiheuttamissa ongelmatilanteissa puolustamista.

Omat konesalit, ammattitaitoinen asiantuntijatiimi, sekä yhteistyökumppani- ja alihankkijaverkostot mahdollistavat laadukkaat ja kustannustehokkaat ICT-ympäristön palvelut asiakkaillemme.

Projektipalvelumme tarjoaa erityisosaamista erilaisten ICT-, konesali- ja ulkoistusprojektien johtamiseen ja toteuttamiseen.

Toimintamme skaalautuu ketterästi asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä ICT-ympäristön palveluista, koulutuksesta ja konsultoinnista koostuva kokonaisratkaisu tai yksittäisen osa-alueen tarpeisiin keskittyvä palveluratkaisu, me hoidamme sen joustavasti. Tavoitteenamme on molemmin puolin palveleva pitkäaikainen yhteistyökumppanuus, jossa me tunnemme asiakkaamme ja asiakkaamme tuntevat meidät.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia FinnGraf-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.