Neopost Finland Oy

B-300

Konalantie 47 C, 00390 HELSINKI
puh +358 40 771 0515
matti.suntio@neopost.fi
www.neopost.fi

 

Neopost Finland Oy on graafisen alan koneiden ja tarvikkeiden maahantuoja sekä jälleenmyyjä. Monipuolisesta laitevalikoimastamme löydät kaikki graafisen jälkikäsittelyn ratkaisut ja -tarvikkeet sekä offset-, että digituotantoon. Meillä on myös kattavat korjaus- ja huoltopalvelut sekä varaosat. Neopostin tuotevalikoimasta löydät taitto-, nuuttaus-, sidonta- ja laminointilaitteet. Lisäksi kuoritusjärjestelmät, osoitetulostimet, paperileikkurit, monitoimiviimeistelijät ja vihkolinjat.

 

Multigraf: taitto- ja nuuttauslaite, perferointilaite. Albyco: Wirelaite. Cyklos: käsinuuttaaja, kulmanpyöristäjä, perferointilaite. Duplo: monitoimiviimeistelijä, vihkolinja, taittokone. GMP: rullalaminaattori. Mohr: paperileikkuri. Neopost: kuorittaja, kuoritusjärjestelmä, osoitetulostin. Powis: selkäteippilaite. Recosystems: wirelaite, laminointilaite. Stago: paperipora ja -nitoja

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia FinnGraf-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.