XCure Solutions Oy

C-212

Sarkatie 2, 01720 VANTAA
puh 020 798 1360
sales@xcure.fi
www.xcure.fi

XCure Solutions Oy on vuonna 2006 perustettu tietoturvapalveluja tuottava asiantuntijayritys. XCuren asiantuntijoilla on pitkä ja laaja-alainen kokemus tietoturva-alalta. Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille Tietoturvan tukipalvelua. Tuotamme palveluna kattavia auditointeja sekä kevyempiä tietoturvan terveystarkastuksia, konsultoimme käyttäjien ja laitteiden tunnistamista sekä etsimme asiakkaillemme sopivimmat ja kustannustehokkaimmat tietoturvatuotteet. Asiantuntijoidemme pätevyyden takaavat kansainväliset sertifioinnit kuten CISA, CISSP ja CISM sekä tietoturvavalmistajien omat sertifioinnit.

XCuren erikoisosaamiseen kuuluu tiedonpalautus. Tiedonpalautukset tehdään tehokkaasti ja kustannusedullisesti puhdastilalaboratoriossa vuosien kokemuksella mediasta tai laitteista riippumatta. XCure pystyy myös hävittämään tiedot sertifioidusti asiakkaan valitsemalla tavalla.

Asiakkainamme on pk-yrityksiä, suuria suomalaisia pörssiyhtiöitä, valtionhallintoa sekä sairaanhoitopiirejä.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia FinnGraf-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.